IndexIndex  KalenderKalender  GalerijGalerij  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Korralicious

Korralicious - Registratievoorwaarden


Hoewel de beheerders en moderators van dit forum zullen trachten elk algemeen verwerpelijk materiaal zo snel mogelijk te verwijderen, is het niet mogelijk om elk bericht te lezen. Dit gegeven erkent u dat alle berichten die op dit forum worden geplaatst de visies en meningen van de auteurs geven, en niet die van de beheerders, moderators of webmaster (behalve berichten geplaatst door deze mensen) en dat deze niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor de inhoud ervan.

U gaat ermee akkoord geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende, seksueel geörienteerde of anderzijds verwerpelijke berichten te plaatsen, die van toepassing zijnde regels en/of wetten schenden. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat u onmiddelijk en permanent wordt verbannen van deelname aan dit forum, en uw service provider kan geïnformeerd worden. Het IP-adres van alle berichten wordt opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen opleggen. U gaat ermee akkoord dat de webmaster, beheerder en moderators van dit forum het recht hebben om onderwerpen te verwijderen, bewerken, verplaatsen of sluiten wanneer zij dit nodig vinden. Als gebruiker gaat u ermee akkoord dat de informatie die u bij ons invoert wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zonder uw toestemming aan de webmaster, kunnen de beheerder en moderators niet verantwoordelijk worden gehouden voor een hack-poging die ertoe leidt dat de gegevens vrijkomen.

Dit forumsysteem gebruikt cookies om informatie op te slaan op uw lokale computer. Deze cookies bevatten niets van de informatie die u hierna zal invullen; ze dienen enkel om uw gebruikerservaring te verbeteren. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt om uw registratiedetails en wachtwoord te bevestigen (en voor het sturen van nieuwe wachtwoorden mocht u uw huidige vergeten).

Door hieronder toe te stemmen gaat u ermee akkoord dat u gebonden bent aan deze voorwaarden.
Houdt ten alle tijden voor ogen dat deze regels enkel globale richtlijnen zijn voor je gedrag, en dat er steeds deftig en beschaafd gedrag van je verwacht wordt. De staffleden kunnen ook straffen geven voor het breken van de regels der fatsoen, zelfs als deze niet zijn opgenomen in de Algemene Regels.
Accounts
Het is toegestaan om evenveel accounts te hebben als personages. Per account heeft u slechts één personage. Op het aantal personages staat geen beperking, en bijgevolg staat er ook geen beperking op het aantal accounts. Het is niet toegestaan om méér dan 2 canon personages te bezitten, en dit alleen met toestemming van de forumbeheerder (a.k.a Avatar) Je accountnaam is ten alle tijde gelijk aan die van je personage. Je bent verplicht om met je canon personage minimaal één maal per week in te loggen. Indien dit nagelaten wordt, kan de persoon zijn of haar canon personage verliezen. Het is niet toegestaan dat er met canon personages dingen worden gedaan die ingaan tegen het verhaal. Bij 'gewone' personages gelden deze beperkingen (zowel tijd als volgen) niet.
Leden die langer dan 2 maanden inactief zijn, zullen worden verwijdert.

Het gebruik van Avatars en onderschriften
Je Avatar is een afbeelding van je personage. Je Avatar is best 150x150 px groot, en heeft een toegelaten maximum van 150x200 px!
Een onderschrift is toegestaan, maar mag max. 150px500 zijn. Alle Avatars die niet het personage afbeelden, of die niet aan de dimensies voldoen, zullen worden verwijdert zonder voorafgaande waarschuwing(en).

Rollenspellen
Canon personages worden enkel door de crew toegestaan. Leden mogen geen canons uit eigen beweging maken. Canons die te lang afwezig zijn worden teruggenomen. Tijdens de RPG mag gebruik gemaakt worden van geweld en seksuele handelingen. Ratio: 1-2 werd hiervoor geactiveerd. Indien het te vergaand blijkt, behoudt de crew zich het recht om deze berichten te schrappen, en tevens is de voorafgaande toestemming van beide betrokkenen altijd vereist. Je personage beheerst maar één element, en leeft in de tijd van Avatar Aang of van Avatar Korra. Kinderen van canons zijn alleen toegelaten met toestemming.


Overige regels
Voor het verdere beheer behouden we de regels van goed fatsoen. Er wordt niet aan godmodden gedaan, en tevens wordt spammen gemeden. We zijn vriendelijk en beleefd tegen al onze medeleden.

Sancties
Het overtreden van één der deze regels heeft gebroken krijgt door de crew nader te bepalen sancties opgelegd.