Korralicious
Welkom op Korralicious! Stap in de wonderbaarlijke wereld van de natuur en beheers de elementen alsof je nooit wat anders gedaan hebt. Maak nieuwe vrienden en beleef spannende avonturen, of neem deel aan een van onze vele rollenspellen. Voor ieder wat wils, en slechts een paar klikken van je verwijderd
 
IndexIndex  KalenderKalender  GalerijGalerij  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Sasuke Uchiha & Hyuko

Go down 
AuteurBericht
x-limitless-x

avatar

Water

Aantal berichten : 3035

BerichtOnderwerp: Sasuke Uchiha & Hyuko   zo 06 jan 2013, 20:02

Naam: Sasuke Uchiha [uitspraak; saske]
Geslacht: Jongen
Leeftijd: 25
Karakter: Droogjes en koeltjes, mysterieus, soms best bot, serieus, lacht niet echt vaak, en anders glimlacht ie alleen,hij vertrouwt helemaal niet erg snel, is voor de rest wel betrouwbaar,koppig,hij is aardig en te vertrouwen tegenover vrienden en familie en gaat ook voor hun door het vuur, hij valt meestal wel in de smaak bij de meisjes.
Houd van: weinig drukte, dingen gelijk doen, dingen zonder treuzelen, gelijk hebben of krijgen ;p
Houd niet van: dingen meerdere keren uitleggen, té kleverige mensjes, moeite doen voor iets wat eigenlijk niet eens nodig is, falen, ongelijk hebben.
Oogje op: Gabrielle
Verliefd op: Gabrielle
Koppel met: Gabrielle
Dochter/Zoon: Hyuko
Dochter/Zoon: Isamu
Extra: hij heeft een broer, die vroeger zn hele familie heeft gekilt toen hij nog maar 6 jaar was, hij had zn broer nooit vergeven voor wat hij gedaan heeft, en heeft altijd al wraak op hem gewilt[tot dat ie de waarheid te horen kreeg].Hij is vroeger opgevoedt door leiders van de stad waar hij werd opgevangen. Hij heeft soms nog best wel last van zn verleden, maar laat dat niet vaak merken. Ook heeft hij vroeger in een "team" gezeten met 2 anderen; een meisje [sakura] , een jongen [naruto] , en een meester [kakashi] , hij is bij hun weggegaan om naar orochimaru te gaan, om meer krachten te krijgen, en om sterker te worden, orochimaru wou sasuke's lichaam hebben, zodat orochimaru zelf eeuwig kon blijven leven, maar dat maakte sasuke niets uit, hij wilde alleen maar sterker worden, en dat om een doel: wraak op zn broer [itachi ] .
Krachten: Chidori [ bliksem achtig , maar dan krachtiger ] , vuur en slangen, hij kan een hele grote paarse slang, genaamd Manda , oproepen, hij kan die slang in bijv. een gevecht gebruiken, alleen wil die slang Sasuke altijd op vreten. xd Ook heeft ie een soort plek ongeveer tussen zn shouder en zn nek zitten plaatje [klik] , die plek heet de "cursed seal" , hij is daar ooit gebeten door Oro, hij kan met die cursed seal (deels)transformeren, en krijgt extra kracht. Ook heeft hij een bepaalde oog techniek plaatje [klik] , die oogtechniek heet de "sharingan", een speciale bloodline techniek die alleen in de Uchiha-clan voor komt , hij kan er illusies mee creeren, en hij krijgt er meer kracht mee , na bepaalde dingen die je hebt gedaan, kan je een nieuwe soort sharingan krijgen, Sasuke heeft 3 soorten sharingan, die je net zag, deze : plaatje [klik] , deze sharingan heet de Mangekyou Sharingan, een sterkere versie van de Sharingan, en hij krijgt er nieuwe krachten mee..Hij kan met allebei de Sharingan de bewegingen van de tegenstander "lezen" , en hij kan de chakra van anderen zien. [bijv. de hoeveelheid] . De 3e is de Eternal (Mangekyou) Sharingan, die je pas kan krijgen wanneer een andere sharingan gebruiker je zijn sharingan geeft. Deze sharingan soort is het sterkste, en het zicht zal voor altijd goed blijven, in tegenstelling tot de mangekyou sharingan die het zicht weg kan nemen wanneer je bepaalde krachten teveel gebruikt hebt.
Hij kan met zn sharingan dus illusies creeren , chakra stromingen zien en een chakra boost krijgen. met zn mangekyou kan hij amaterasu (de hoogste vuur techniek; ondoofbare, zwarte vlammen, waarvan ze zeggen dat wanneer je er dichtbij komt je jezelf al kan verbranden) , tsukuyomi (hoogste illusie techniek, waarin je de hele illusie zelf kan maken, je kan max. 72 uur in de illusie blijven, terwijl de maker zelf de tijd bepaald. een hele dag in de illusie, kan als een paar seconde in de echte wereld zijn) en  susano'o (de ultieme verdedigings, maar ook aanvals techniek. Susano'o is een soort van god, die precies doet wat de gebruiker wil. als er bijv. een kunai op em af komt, en Sasuke ziet em aan komen, dan kan Susano'o die direct tegenhouden als Sasuke dat zelf niet kan, maar hem wel wil ontwijken) Sasuke loopt vrijwel altijd wel over van de chakra omdat ie daar veel training in gehad heeft tijdens zn tijd bij Orochimaru, door een aanval is zn chakra centrum wel beschadigd waardoor ie niet meer zo stabiel is als dat ie vroeger was.
-- Sasuke beheerst ook de ' Rinne Sharingan ' . De krachten van deze oogtechniek is nog onbekend.
Foto als mens: [soms ook met sharingan/rinnesharingen erbij]
klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik  klik klik  klik
Foto transformatie [cursed seal]  :
klik klik
Overige plaatjes :P
klik klik klik klik klik klik klik klik

Naam: Hyuko
Geslacht: Meisje
Leeftijd: ergens rond de 6 jaar ondertussen
Karakter: Rustig, vertrouwt niet al te snel. Voor mensen die ze goed kent, vrienden en familie gaat ze door het vuur en ze is dan ook erg aardig en betrouwbaar. Ze heeft soms een grote mond, wordt moeilijk wakker en vindt het soms gewoon leuk om ruzie met anderen te zoeken. Ze gaat voor dingen waar ze een doel voor stelt en zal dat doel ook halen, kosten wat het kost. Ze is erg koppig en als ze iets vindt zal ze haar mening niet snel veranderen.
Houd van: x
Houd niet van: x
Extra: Ze is het dochtertje van Sasuke en Gabrielle en dus een mix van de Omni en Uchiha. Hyuko heeft een deel van de chakra eigenschappen van haar vader geerft, waardoor zij een soort inwendige cursedseal heeft. Hiermee stroomt de oorspronkelijke chakra van Orochimaru in haar lichaam en leeft een deel van Orochimaru in haar voort. Dit maakt haar een kandidaat voor lichaam overname, zoals Orochimaru bij Sasuke wou. 
Krachten: Bloed- en energiesturing, sharingan, vuur, cursedseal.  
Foto als mens:
klik klik klik 
-later-
klik klik  klik   klik  klik  klik
Foto transformatie: 
-cursedseal-
klik  klik
Terug naar boven Go down
 
Sasuke Uchiha & Hyuko
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Korralicious :: Pai Sho is more than just a game :: The Official Avatar Aang Fanclub :: Rollenspellen-
Ga naar: